Când se lansează Iphone 6 şi care sunt specificaţiile noului model Apple

| 12 feb, 2014

Apple va lansa în luna septembrie două modele de telefoane, unul cu ecran de 4,7 inci, iar altul cu ecran de 5,5 inci, susține publicația South China Morning Post, citând surse din industrie care ar fi văzut prototipuri ale noilor telefoane Apple.

Apple va lansa două noi telefoane în luna septembrie, ambele cu ecrane mai mari decât modelele iPhone 5, iPhone 5S și iPhone 5C (care au ecrane cu diagonale de 4 inci). Unul dintre telefoane va avea un ecran de 4,7 inci, în timp ce de-al doilea va fi un adevărat phablet (cuvânt compus din termenii phone și tablet), având un ecran cu o diagonală de 5,5 inci, susține publicația South China Morning Post, citând surse din industrie care ar fi văzut prototipuri ale noilor telefoane Apple.

Noile iPhone-uri vor fi realizate din cristal de safir, care este un material aproape la fel de rezistent la zgârieturi ca diamantul.

De asemenea, chiar dacă vor avea ecrane mai mari, ambele telefoane Iphone 6 vor fi mai ușoare decât iPhone-ul 5S, scrie realitatea.net.

 

 

 

 

Tag-uri: iphone 6
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ