1. Samsung Galaxy S5, urmatorul telefon premium de la Samsung promite să duca tehnologia aferenta pe noi culmi. Aparatul se presupune ca va rula cu un procesor pe 64 de biți si va găzdui o arhitectura cu 16 nuclee și o memorie de 3/4 GB de RAM. Alte noutati asteptate: un ecran multitouch in 32 de puncte,  o carcasă rezistenta la apa, încărcare fără fir și un senzor de scanare al ochiului.

Samsung este de așteptat să renunte, în cele din urmă, la plastic și să dea Galaxy S5 un corp de fibra de carbon sau de aluminiu. Fiind dotat cu cel mai recent sistem de operare Android, telefonul va fi echipat cu o camera primara de 16 megapixeli, completata cu OIS.

2. Apple iPhone 6 : Se zvoneste ca Apple va dezvalui următorul iPhone mai devreme decât de obicei, in luna mai 2014. Pastrand procesorul de 64 de biți și Touch ID-ul (senzor amprenta), Apple va da telefonului sau nou un ecran mai mare și, eventual, chiar curbat, împreună cu o memorie RAM mai mare. Opțiunile de stocare nu se vor schimba.

La fel ca si Galaxy S5, tehnologia de detectare a miscarii ochilor pe iPhone 6 va face telefonul mai eficient decât înainte. Zvonurile spun ca Apple ar putea merge în cele din urmă pe un afișaj Full HD, la până la patru nuclee și camera upgradata de la 8 la 12 sau chiar 13 megapixeli.

3. HTC M8 : HTC spera sa prinda din urma aparatele celor doi mai competitori cu următorul sau telefon emblema - M8. Aparatul se mândrește cu o calitate premium a corpului său subțire de metal curbat. Gadgetul de 5 inch va oferi o rezoluție 2K de 2048 × 1080 pixeli, un procesor de 2.2 GHz Qualcomm Snapdragon 800 si 3 GB de RAM împreună cu Android 4.4 KitKat și Sense 6.0.

Telefonul va găzdui probabil o camera Pixel Ultra și zvonurile spun ca va avea capacitatea de a lua instantanee 3D. Desigur, telefonul vine cu un senzor de amprentă digitală.

4. Sony Xperia Z2 Avatar : Sony este gata să spuna un cuvant serios pe piața smartphone-urilor uzitand experienta sa in domeniul tehnologiilor ecranelor si camerelor foto. Luând tot ce-i mai bun de la ultradotatul Xperia Z1, Xperia Z2 Avatar va rula pe 3 GB de RAM 3, Android 4.4 KitKat si cu procesor Qualcomm quad-core Snapdragon 800. Telefonul este asteptat sa vina cu o camera de  20,7 megapixeli echipata cu un bliț Xenon.

Ca și la alte modele Sony, Xperia Z2 va fi cel mai probabil rezistent la apă și praf, fiind inchis intr-o carcasa de calitate.

5. Nokia Lumia 1820: Despre Nokia se zvoneste ca ar da noului smartphone premium un design unibody de metal si o camera stil Lytro. Lumia 1820 va rula Windows Phone 8.1 și se crede că va veni cu un asistent personal built-in (gen Siri) de la Microsoft, numit Cortana.

Ne asteptam sa vedem un ecran Full HD și, de asemenea, un procesor puternic pe dispozitiv.