Când va fi adusă în ţară Lumina Sfânta de la Ierusalim

| 07 apr, 13:32

Patriarhia Română anunță că Lumina Sfântă pentru noaptea de Înviere va fi adusă de la Ierusalim în seara zilei de sâmbătă, cu un avion special.

Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi adusă în seara zilei de sâmbătă, cu un avion special, de o delegație a Patriarhiei Române, cu binecuvântarea patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, Daniel.

Potrivit unui comunicat al Patriarhiei, Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi adusă de o delegație a Patriarhiei Române condusă de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, Timotei Prahoveanul, cu binecuvântarea patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, potrivit Agerpres.

Protoieriile din Arhiepiscopia Bucureștilor și alte eparhii ale Patriarhiei Române din țară sunt invitate să trimită delegați la Salonul Oficial al Aeroportului Internațional Henri Coandă în seara zilei de 11 aprilie, în jurul orei 19:00, pentru a primi Lumina Sfântă de la Ierusalim spre a fi oferită preoților și credincioșilor.

De la aeroport, Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi dusă cu avioane de mici dimensiuni la Bacău, Iași, Suceava, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare și Timișoara pentru comunitățile de credincioși ortodocși din aceste regiuni ale țării.

Patriarhul Daniel va oferi Lumina Sfântă clerului și credincioșilor prezenți la slujba de Înviere oficiată la Catedrala patriarhală de la ora 24:00.

 

Citeşte şi: Prognoza meteo pe două săptămâni: Cum va fi vremea de Paşti

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ