Cărbunaru: ”Premierul le-a solicitat miniştrilor să acţioneze pentru finalizarea la timp a ţintelor din PNRR!”

| 16 mar, 20:00

Premierul Nicolae Ciucă le-a solicitat miniştrilor, în şedinţa de Guvern de miercuri, să facă toate demersurile pentru ca ţintele şi jaloanele pe care România le are de finalizat în primul trimestru al anului 2022 să fie îndeplinite la timp, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru, care a subliniat că există mobilizare generală la nivel guvernamental pe acest subiect.

 

"Şi astăzi, în şedinţa de Guvern, premierul a solicitat miniştrilor să facă toate demersurile pentru ca ţintele şi jaloanele pe care România le are de îndeplinit în acest prim trimestru al anului în curs să fie îndeplinite la timp. De altminteri, două dintre exemple le-aţi avut astăzi prezentate, cel care vizează creşterea contribuţiilor pentru pilonul II de pensii, fără ca acest lucru să însemne că românii vor plăti mai mult, nu vor fi reţinute sume în plus din venituri. Pe de altă parte, proiectul de lege pe care Guvernul l-a aprobat şi care vizează condiţiile de înfiinţare şi funcţionare a băncilor naţionale de dezvoltare. Era o altă condiţie asumată în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, era unul dintre jaloanele pe care România trebuia să le atingă. Există mobilizare generală la nivel guvernamental, astfel încât, până la finalul lunii, până la 31 martie, România să îşi îndeplinească toate obiectivele pe care şi le-a asumat în acest prim trimestru", a precizat Dan Cărbunaru, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

 

Tag-uri: Carbunaru, PNRR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ