Cardul naţional de sănătate devine obligatoriu. Vezi de când

| 11 aug, 21:20

Începând cu data de 1 septembrie 2015, serviciile medicale în sistemul public de sănătate vor fi acordate asiguraţilor cu vârsta de peste 18 ani în baza cardului naţional de sănătate. Excepţie vor face asiguraţii pentru care cardul de sănătate nu a fost încă tipărit. Aceştia vor primi în continuare servicii medicale conform vechiului sistem de validare şi decontare, până când cardul lor va fi tipărit şi transmis prin poştă.

Asiguraţii pe numele cărora a fost tipărit cardul, dar din diverse motive nu au intrat încă în posesia lui, trebuie să se adreseze casei de asigurări în evidenţa căreia se află pentru a solicita eliberarea cardului de sănătate.


Opoziţia nu îşi mai aminteşte de lungul şir de preşedinţi ai CNAS şi miniştri PDL-PNL ai sănătăţii care trebuiau să implementeze sistemul cardului de sănătate şi probabil nici nu a calculat suma care s-a risipit prin prisma neglijenţei lor. De asemenea, dacă i-ar fi interesat ce face guvernarea, ar fi observat că de astăzi rulează spotul TV care anunţă că de la 1 septembrie cardul devine obligatoriu, sau măcar declaraţia preşedintelui CNAS pe această temă şi nu ar mai fi pierdut vremea cu acea conferinţă de presă. 
"Am decis ca utilizarea cardului de sănătate nu mai poate fi amânată.

Tag-uri: card sanatate, cnas, PNL, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ