Care este singura boală pe care fumatul o PREVINE

| 26 noi, 2013

Jurnalistul american Jerermy Wilson povestește că suferă de singura boală pe care fumatul o poate preveni, colita ulcerativă.

Se știe că majoritatea viciilor au și o parte pozitivă. Cafeaua și alcoolul consumate cu moderație au anumite beneficii pentru organism, însă există o părere unanimă că țigările nu fac decât rău. Greșit, susține jurnalistul american Jerermy Wilson, care a publicat un articol pe kernelmag.com în care dezvăluie că suferă de singura boală pe care fumatul o poate preveni, colita ulcerativă.

Colita ulcerativă este o boală inflamatorie a intestinului, ce produce ulcerații la nivelului intestinului gros. Jerermy Wilson susține că a observat primele simptome ale bolii după ce a mâncat țelină într-o seară.

Citind mai multe studii științifice despre boala sa, jurnalistul american a descoperit cu stupoare că fumatul poate preveni apariția bolii și poate chiar trata simptomele acesteia.

"Încă din anii '80, colita ulcerativă a fost catalogată drept o boală a nefumătorilor, iar de atunci aceste informații au fost confirmate. Nimeni nu-ți spune însă asta pe spatele unui pachet de țigări", scrie Jeremy Wilson.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 ian, 2014
dorin
De fapt fumatul previne mai multe boli (Parkinson, Alzheimmer); detalii:

http://awk49.hubpages.com/hub/Benefits-of-Cigarette-Smoking

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ