Parcurile din Bucureşti unde ai acces la Internet wireless gratuit

| 14 iul, 2014

Pentru a tine pasul cu tehnologia de ultima generatie si pentru a va tine cat mai mult timp in aer liber, mai multe parcuri din Sectorul 1 vor avea retea gratuita de wireless, informează metropotam.ro.

Cei de la Primaria Sectorului 1 ne-au anuntat ca veti putea naviga gratuit pe Internet daca mergeti in urmatoarele parcuri: Kiseleff (zona cuprinsa intre Str. Barbu Stefanescu Delavrancea si Sos. Kiseleff), Bazilescu (zona cuprinsa intre Teatrul de Vara, Str. Subcetate si Bd. Bucurestii Noi), Venus (zona Splaiul Independentei, langa Opera Romana) si Regina Maria.

Accesul la internet este liber, fara parola, insa site-urile cu continut nerecomandat minorilor si conexiunile care faciliteaza pirateria de materiale protejate prin drepturi de autor sunt restrictionate.

Conexiunea internationala la internet este realizata la o viteza de transfer de 10 Mb/secunda, iar pentru conexiunea metropolitan viteza disponibila este de 100 Mb/secunda.

Mai mult chiar, echipamentele instalate suporta un numar minim de 1000 de conexiuni simultane pentru fiecare locatie in parte, astfel incat posibilitatea supraaglomerarii este minima.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ