Care sunt preţurile terenurilor din jurul Bucureştiului

| 14 mar, 2014

Cum primăvara a venit, ideile de peste iarnă,vizavi de cumpărarea unui teren şi demararea construcţiei unei case pot prinde contur. Bani să fie. RomaniaTV.net vă expune preţuri la terenuri pentru construcţia de case pe lângă Bucureşti.

În Clinceni pot fi găsite terenuri pentru construit case şi la mai puţin de 10 euro metrul pătrat, potrivit imobiliare.ro. "O parcelă de 850 de metri pătrați, situată în comuna Clinceni, în apropiere de pădure și de râul Argeș este scoasă la vânzare la un preț de 6.900 de euro, respectiv puțin peste opt euro pe metru pătrat. Utilitățile zonei (apă, curent) se află la o distanță de 250 de metri de proprietate, în vreme ce rețelele de canalizare și apă au fost construite de către autorități și urmează să devină funcționale", a spus Anca Ghiță, directorul agenţiei General Service 2000, scrie RomâniaTV.net.

Terenul nu este o oportunitate. În zonă se găsesc destule alte oferte la prețuri similare, loturile având suprafețe cuprinse între 500 și 4.000 de metri pătrați.

Preţuri mai mici de 5 ori

"Spre comparație, în perioada de boom (anii 2007-2008), când în zonă nu era nimic, terenurile se vindeau cu 50 de euro pe metru pătrat, după o creștere fulminantă față de nivelul consemnat în anul 2005 (când se încheiau tranzacții și la doi euro pe metru pătrat). Ţinând cont de dezvoltarea zonei din ultimii ani, de investițiile autorităților în infrastructură și de apariția primelor case locuite permanent, se poate spune că momentul actual este propice pentru achiziția unui teren", a precizat reprezentanta General Service 2000.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ