Udrea rămâne la mop. Nu îşi mai cumpără teren

| 05 dec, 2013

O ştire bombă face înconjurul redacţiilor – Elena Udrea nu mai cumpără teren! Toţi jurnalişti sunt mobilizaţi care încotro pentru a afla motivele răzgândirii fostei ministrese de la Dezvoltare.

După ce s-a bătut cu cărămida în piept cum că şi-a antamat teren pe care va cultiva pomi fructiferi, Elena Udrea a dat-o la întors. "Nu am mai achiziţionat terenul că de la atâta dezbatere au crescut preţurile foarte mult", a declarat deputata democrat-liberală pentru Realitatea TV. Cu alte cuvinte, “scump, doamnă, scump. Dincolo era mai ieftin”.

Pentru orice om căruia deducţiile logice îi sunt la îndemână, este evident că motivul scumpirii suprafeţelor agricole, invocat de Elena Udrea, este doar un pretext neconvingător. Păi numai hainele şi accesoriile pe care blonda le-a purtat la botezul nepoatei lui Traian Băsescu valorau suficient cât să poată cumpăra nestingherită câteva hectare bune. Altul este resortul care a determint-o pe Elena Udrea să renunţa la achiziţie: frica.

Odată bugetul adoptat, Comisia parlamentară care va analiza situaţia celor 300 de hectare achiziţionate de Traian Băsescu la Călăraşi îşi intră în pâine. Şi va ieşi probabil cu sânge pe pereţi. Deja presa a prezentat iţele extrem de încurcate ale tranzacţiei, dovedind că nu degeaba există suspiciuni. Iar pe măsură ce Comisia parlamentară va lămuri afacerea, Traian Băsescu se va găsi cel mai probabil în situaţia ingrată de a nu mai putea oferi justificări convingătoare.

Prin urmare, pasul înapoi făcut de fosta blondă de la Cotroceni pare a fi mai degrabă o decizie tactică pentru a evita situaţia neplăcută în care Elena Udrea ar fi dată în vileag, mai ales că şi deputata de Roman anunţase că intenţionează să obţină un credit pentru a perfecta achiziţia unei suprafeţe mai mari de teren agricol. Fie vorba între noi, este doar un tertip slab. Fosta blondă de la Cotroceni pozează în cetăţeanul onest care se împrumută la bănci, când numai cu banii pe o sesiune de shopping mai sănătoasă ar putea să cumpere integral suprafeţele agricole dintr-un judeţ întreg. Numai că, asemeni mentorului ei în politică – l-am numit aici pe Traian Băsescu – când eşti persoană publică, chipurile în serviciul cetăţenilor care te-au votat, nu poţi să arunci pe masă milioane de euro din afaceri şi contracte dubioase pentru că rişti să te întrebe de sănătate organele judiciare.

Deci, să nu le plângem de milă nici lui Traian Băsescu, nici Elenei Udrea fiindcă au agonisit suficient cât să o ducă bine şi ei şi zece generaţii după ei. Marea lovitură o primeşte însă agricultura din România. După ce a revigorat turismul cu celebra frunză, după ce a împărţit pe bană rulantă contracte controversate în calitate de ministru, Elena Udrea s-a lăsat păgubaşă. Miile şi milioanele de pomi fructiferi care aprindeau imaginaţia preşedintelui Băsescu când fructele lor s-ar fi transformat în licori matrafoxante au dispărut odată cu anunţul Elenei Udrea. Aşa că fostei blonde de la Cotroceni nu-i rămâne decât să pună din nou mâna pe mop sau să se reapuce de croşetat, în speranţa că va înduioşa români naivi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 dec, 2013
cantautor
interesant cum "eunucul" ziarist Pop,"vede" cum va iesi cu sange pe pereti....
probabil ca si-a adus aminte de vanatorii Nastase si Sarbu..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ