Carmen Iohannis, pusă la ZID de o româncă din Marea Britanie: Să vă uitaţi puţin pe străzi, la copiii şi bătrânii României

| 07 ian, 22:48

O româncă aflată în Marea Britanie i-a reproșat lui Carmen Iohannis într-o scrisoare deschisă faptul că în loc să inițieze acte caritabile și de responsabilitate socială, precum situația copiilor din orfelinate, ea își ocupă timpul cu activități mondene precum shopping-ul.

Românca stabilită în Marea Britanie precizează că soţiile de preşedinţi din alte state se implică în acte de caritate, spre deosebire de Carmen Iohannis.

Citește și:  Carmen Iohannis "știe clar ce-și dorește". Dezvăluiri ÎN PREMIERĂ despre Prima Doamnă

"Mult stimata D-na Iohannis

Ce ar fi stimată d-na să vă opriţi puţin din shopping, vizite în străinătate, şi să mergeţi în vizită prin orfelinatele patriei, unde copiii sunt legaţi cu sfoară, ţinuţi legaţi, nemâncaţi în soare.

Să vă uitaţi puţin pe străzi, la copiii şi bătrânii României lăsaţi cu mâna întinsă la mila trecătorilor, prea săraci ca să mai poată da şi altora.

Mult stimată doamnă, nu aţi văzut şi dvs. că soţiile de preşedinţi din alte state se implică în acte de caritate, să aveţi o activitate aici concretă.

De când am auzit despre copiii legaţi cu sfoară, nu mai am linişte, mă simt vinovată pentru aceste lucruri.

Lucrez în NHS , Marea Britanie, tocmai cu persoane cu disabilities, şi dacă ridic vocea la cineva , ridic degetul că să fiu mai fermă în exprimare sau mă uit urât la un client, în Marea Britanie înseamnă abuz emoţional, iar pentru asta mă îmbogăţesc cu cazier, în vecii vecilor nu mai am dreptul de muncă în UK.

În România anilor 2015, copiii sunt legaţi cu sfoară, abuzaţi în orfelinate, poate aveţi dumneavoastră milă de ei", a scris românca pe Facebook, conform RomâniaTV.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ