Carmen Iohannis "știe clar ce-și dorește". Dezvăluiri ÎN PREMIERĂ despre Prima Doamnă

| 22 noi, 13:59

Alexandru Ciucu, designerul familiei prezidențiale, a declarat despre Prima Doamnă că este o femeie independentă care cel mai probabil își va crea propriul stil vestimentar.

Întrebat despre cât de uşor se colaboreză cu Carmen Iohannis, Alexandru Ciucu a recunoscut că soția președintelui este o femeie independentă, care ştie să-şi impună voinţa şi care, probabil, îşi va crea propriul stil vestimentar.

„Prima Doamnă este o femeie independentă, care știe clar ce-și dorește, dar mai ales ce nu-și dorește. Simţi asta de la prima întâlnire. Este, însă, tot mai deschisă propunerilor vestimentare coerente, chiar dacă propriile dorințe au de suferit în fața standardelor internaționale impuse de statutul de Prima Doamnă. Sunt sigur că doamnă Iohannis îşi va crea, în cel mai scurt timp, propriul stil vestimentar, unic şi distinct”, a explicat Ciucu.

Mai mulţi designeri au acuzat-o pe soţia preşedintelui că nu respectă codul impus pentru un astfel de rang şi alege haine prea tinereşti pentru vârsta sa.

Citește și: Decizia luată de PRIMA DOAMNĂ după tragedia din Colectiv

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 noi, 21:23
Adelina
CURAJ...Activitate prin care inveti sa castigi.Se lucreaza de acasa,part-time sau full-time si se castga din prima luna.Se cere seriozitate si oferta este valabila pentru toate localitatile tarii.Pentru detalii ne gasesti la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ