CARMEN IOHANNIS, decizie de ultim moment în SUA

| 28 sep, 20:31

Preşedintele a început miercurea trecută o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, cu ocazia summitului ONU care are loc la New York. ONU împlineşte 70 de ani de existenţă, iar România marchează 60 de ani de când a devenit membră a acestei organizaţii.

Alături de preşedinte se află şi soţia sa, Carmen Iohannis. Prima doamnă are un program mai lejer decât soţul său. Astfel, în timp ce Klaus Iohannis se întâlneşte cu lideri ai lumii, preşedinţi şi reprezentanţi ai mediului de afaceri din SUA, Carmen Iohannis are program de shopping.

"Doamna Carmen, care nu avea treabă cu întâlnirile preşedintelui, a fost la shopping. Doar la Consulatul nostru l-a însoţit pe soţul său. Cei doi au fost bine primiţi de românii din aici, care au făcut nenumărate poze cu familia prezidenţială”, au spus surse din apropierea preşedintelui pentru libertatea.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns luni la Washington, unde urmează să se întâlnească cu vicepreşedintele american Joe Biden. Întâlnirea dintre cei doi oficiali va avea loc la Casa Albă. Discuţiile vizează consolidarea în continuare a Parteneriatului strategic dintre România şi SUA, în special dimensiunea economică. România doreşte mai multe investiţii americane.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ