Carmen Iohannis, comportament de ŞCOLĂRIŢĂ: Fotografiile INCENDIARE care fac înconjurul internetului

| 14 sep, 12:33

Carmen Iohannis a făcut furori la festivitatea de deschidere a noului an școlar, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde va preda și anul acesta cu jumătate de normă.

Carmen Iohannis a primit buchete imense de flori. Soția președintelui Iohannis și-a făcut un selfie cu elevii săi, înainte de a intra în clasă.

Sute de elevi de la Colegiu au participat la festivitatea la care în primul rând a stat Carmen Iohannis, alături de directorul Colegiului, Gabriel Negrea. Prima doamnă a vorbit despre noul an școlar, unul „plin de speranțe”, după cum l-a numit. „Începe un an nou plin de speranțe. Sper să fie un an foarte bun și să ne realizăm toate planurile și să fim bucuroși în continuare. Așa cum bucuria caracterizează tânăra generație, să fim caracterizați în acest an de bucurie”, a spus Carmen Iohannis.

Imediat după festivitate, Carmen Iohannis s-a îndreptat către elevii săi, care au așteptat-o cu brațele deschise și multe flori. Carmen Iohannis și-a luat în brațe elevii, a făcut un selfie cu ei și a spus că ei sunt motivul pentru care a decis să predea în continuare la Sibiu. La rândul lor, elevii spun că sunt onorați să o aibă ca diriginte pe Carmen Iohannis, care le-a fost alături mereu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 sep, 08:34
tiger
penibila creatura asta! aici i se vad tendoanele de la gat de atata tras la fiare sa faca pe tinerica...si ce gura oribila are....bleahhhh
14 sep, 20:54
mariana
Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]
14 sep, 14:19
daniela
OFERTA
Afacerea anului!De ce sa vii alaturi de noi?

Pentru ca: -

ITI DORESTI INDEPENDENTA

FINANCIARA,iar noi te invatam pas cu pas cum

sa faci asta.

-Suntem o echipa

puternica,entuziasta si de viitor.

-Acest proiect vizeaza

piata americana de carti electronice.

-Se lucreaza comod

de acasa ,fara stres, fara sefi,in timpul d-vs

liber maxim 3-4 ore pe zi ,in functie de abilitati.



Ce se cere:

-conexiune

internet,rabdare,cunostinte minime

PC,seriozitate ,perseverenta,atentie la detalii.



Ce aveti de facut?

-publicare anunturi,mentinerea unei

evidente a ofertelor de prospectare si

actualizare zilnic.Se ofera reale sanse de

avansare in cariera si contract legal de

comision.

Cereti DETALII numai prin

e-mail:[email protected]

Oferim si cerem seriozitate!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ