Cătălin Voicu, condamnat la 7 ani de închisoare cu executare

| 22 apr, 2013

Cătălin Voicu a fost condamnat, luni,  la şapte ani de închisoare cu executare. Fostul senator a primit vestea privind condamnarea pe patul de spital, el fiind internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, luni, definitiv, pe Cătălin Voicu, la şapte ani de închisoare cu executare, informează România TV. El este acuzat de trafic de influenţă şi fals în acte.

În primă instanţă, Voicu fusese condamnat la cinci ani, dar judecătorii de la instanţa supremă i-au înăsprit pedeapsa. Totuşi, sentinţa este mai uşoară decât cea cerută de procurori, de nouă ani de închisoare.

Din cei 7 ani pe care Cătălin Voicu ar trebui să-i petreacă după gratii se va scădea perioada de un an şi patru luni petrecută deja în arest preventiv.

Cătălin Voicu ar fi trebuit să se prezinte, luni, în faţa instanţei pentru a fi audiat, însă el a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din cauza unei rectoragii. În prezent, Voicu este pe patul de spital, iar medicii vor avea un important cuvânt de spus în punerea în executare a mandatului de ridicare pe care poliţiştii ar trebui să-l pună imediat în aplicare.

În acelaşi dosar, Marius Locic a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare. Costel Căşuneanu a primit patru ani de închisoare cu suspendare, iar fostul judecător Florin Costiniu a fost condamnat tot la 4 ani de închisoare cu suspendare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ