Cauze nebănuite care nu te lasă să slăbeşti

| 16 ian, 19:22

Daca vrei ca silueta sa nu aiba de suferi, respecta regulile nutritionistilor si bea foarte multa apa. Cu toate acestea, nu reusesti sa slabesti si te invinovatesti continuu de esecurile tale. Daca te recunosti in acest scenariu, inseamna ca nu stii cele 10 cauze care te impiedica sa slabesti.

 

Excesul de salata verde

Paradoxal, dar consumul in exces de salata verde cu scopul de a slabi are efect invers. Ingrasa. Prima explicatie ar fi ca este greu sa mancati doar salata verde, iar uleiurile cunoscute pentru beneficiile lor asupra sanatatii, pe care le folosim in salate, cum ar fi cel de masline sau de rapita, duc la ingrasare, desigur cand sunt folosite excesiv. O alta explicatie consta in faptul ca absenta proteinelor din oua, peste sau carne nu este buna pentru silueta, cauzeaza oboseala si pierderea masei musculare care, prin recul, risca sa va aduca un surplus de grasimi, potrivit ele.ro.
Problemele legate de tiroida

Cand glanda tiroida este lenesa (hipotiroidie), organismul arde mai putina energie. Atunci, sigur vor aparea dificultati serioase de pierdere a kilogramelor. Daca sunt asociate cu alte tulburari, cum ar fi constipatia, nervozitatea, scaderea capacitatii de concentrare, de memorie etc, cereti sfatul medicului. Acesta va stabili un diagnostic clar.

Citeşte mai departe AICI.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ