Cazul Caracal - Primele învinuiri

| 10 sep, 10:03

Astăzi au loc primele învinuiri în dosarul Caracal, deschis de Secţia Specială pentru magistraţi. Primul pe listă este procurorul care a stat până la ora șase pentru a descinde în casa lui Gheorghe Dincă. Tot ca suspecţi au fost citaţi și trei polițiști care ar fi trebuit să ia măsuri pentru găsirea Alexandrei Măceşanu.

Imediat după izbucnirea scandalului, procurorii Secției Speciale au deschis dosar penal și au audiat mai multe persoane, inclusiv țefi din poliția și procuratura din Olt. Au cerut si documente de la instanțe si parchete, iar acum au decis sa îl pună sub acuzare pe procurorul care a coordonat intreaga interventie în cazul Alexandrei. Cel care a hotarat sa astepte ora 6 pentru a descinde la locuința principalului suspect.

Alaturi de acesta vor fi urmariți penal, potrivit surselor Realitatea TV, și 3 politiști. Procurorul a fost suspendat între timp de catre cei din CSM, însă a contestat acest verdict.

Tag-uri: cazul Caracal
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ