Cazul Caracal. Soția lui Gheorghe Dincă ar putea fi audiată în calitate de suspect

| 22 aug, 10:10

Apar informații noi în cazul anchetei de la Caracal. Potrivit unor surse, soția lui Gheorghe Dincă ar putea fi audiată azi, în calitate de suspect, în dosarul dispariției Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Aceleași surse spun că se va cere extinderea perchezițiilor și ar putea fi vizate și alte adrese. Pe de altă parte, anchetatorii au descoperit 86 de anomalii în pereții casei lui Gheorghe Dincă, dar și în curtea locuinței, după ce le-au scanat.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei spunea ieri că e necesar ca soția lui Dincă să fie audiată, precum și toate alte persoane care îi erau apropiate.

Tonel Pop a vorbit, miercuri după-amiază despre percheziţiile care au loc la domiciliul lui Gheorghe Dincă.

Acesta a precizat că mandatul în vigoare se apropie de expirare, motiv pentru care se va cere un nou mandat de perchezişii la casa înculpatului de 66 de ani.

"S-ar putea sa nu fie suficiente zilele rămase din actualul mandat, deja se va cere un nou mandat, o prelungire pentru a se putea încadra anchetatorii, pentru a putea sa duca la bun sfârşit", a spus avocaatul, care a continuat cu detalii despre procedurile în acest dosar:

"Procurorul are si anumite intalniri cu familiile victimelor, pe un cadru formal...sunt niste chestiuni umane si se schimba anumite impresii. Au fost persoane reaudiate si vor fi rechemate pentru a da declaratii mai amanuntite. Ancheta va fi facuta si prin reaudieri".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ