Ce ar face un român cu banii dacă ar avea un buget NELIMITAT

| 09 mai, 2014

Dacă un român obişnuit ar avea la dispoziţie un buget nelimitat şi dacă ar lua decizii de cumpărare exclusiv în baza criteriului calităţii, atunci acesta ar folosi notebook-uri Apple, ar merge la concertele U2 şi Holograf şi ar dori să vadă meciurile de fotbal cu FC Barcelona, se arată într-un studiu recent.

Datele apar în cadrul primei Cercetări QUDAL – QUality meDAL - DEEPMA în România, efectuată în luna martie a acestui an de organizaţia elveţiană ICERTIAS - International Certification Association cu sediul la Zurich. Studiul a fost realizat pe un grup de 1.200 de cetăţeni români, utilizatori de internet cu vârsta peste 15 ani, potrivit realitatea.net.

În cadrul sondajului, românii au fost întrebaţi ce ar cumpăra şi ce ar folosi dacă banii nu ar fi deloc o problemă, şi dacă ar lua în considerare numai şi numai calitatea pentru a decide cumpărarea şi consumul.

Când cetăţenii români au fost întrebaţi care este, în prezent, cel mai bun producător de notebook-uri din lume, majoritatea au răspuns: „Apple".

Întrebarea privind cel mai bun grup de muzică din lume a primit, de la majoritatea românilor, răspunsul „U2". În categoria celui mai bun cântăreţ sau solist din lume, primul loc a fost ocupat de „Lady Gaga". Fotbalistul Messi a ocupat locul 1 ca cel mai bun sportiv, în opinia românilor.

Când este vorba despre calitatea persoanelor şi organizaţiilor etc., cei întrebaţi în cadrul studiului Romanian QUDAL Research au plasat-o pe Simona Halep pe primul loc ca cel mai bun sportiv român, iar locul întâi pentru cel mai bun club sportiv (indiferent de sport) a fost ocupat de clubul de fotbal FC Steaua București.

În categoria cel mai bun grup de muzică românesc, majoritatea românilor participanţi la cercetarea QUDAL în România au menţionat Holograf, în timp ce Andra este câştigătoarea absolută desemnată de români la categoria cel mai bun cântăreţ din România.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ