Ce i-a adus Moş Nicolae lui Ponta

| 06 dec, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, răspunzând unei întrebări, că Moş Nicolae i-a adus dulciuri, şi lui şi copiilor săi, dar şi distincţia "Crucea Transilvană" din partea Mitropoliei Clujului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat, vineri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, ce i-a adus Moş Nicolae, Victor Ponta a răspuns: "Dulciuri. Şi mie, şi copiilor mei".

Premierul a făcut referire şi la distincţia primită la Cluj-Napoca din partea Mitropolitului IPS Andrei, "Crucea Transilvană", pe care o consideră, de asemenea, un cadou de Moş Nicolae.

"Moş Nicolae mi-a adus şi «Crucea Transilvană», pe care, cel puţin în egală măsură, o merita Ioan Rus (vicepreşedintele PSD - n.r.), care mi-a spus nu doar cât de important este ca Guvernul să finanţeze (Campusul Teologic «Nicolae Ivan» - n.r.), că dacă Guvernul trecut nu a avut bani, Guvernul actual să aibă bani, ci mi-a explicat cât de important este pentru Cluj să aibă un campus pentru Facultatea de Teologie şi mă bucur că i-am urmat sfaturile", a spus Ponta.

Premierul a participat, vineri, la inaugurarea Campusului Teologic "Nicolae Ivan" din Cluj-Napoca, unde a primit cea mai înaltă distincţie a Mitropoliei Clujului, "Crucea Transilvană", dar a şi fost huiduit de opozanţi ai proiectului Roşia Montană şi ai exploatării gazelor de şist.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ