Ce spune Liviu Dragnea despre demisia lui Darius Vâlcov

| 16 mar, 12:31

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, și-a exprimat luni regretul față de situația lui Darius Vâlcov și a adăugat că o nouă numire urmează să fie discutată în cadrul conducerii PSD.

'Îmi pare foarte rău de ce se întâmplă, pentru că a inițiat modificări la Codul fiscal care sunt foarte importante. Cine o să fie în locul lui, discutăm', a declarat Dragnea la sediul central al PSD, înaintea ședinței BPN al PSD. Întrebat dacă știa despre problemele pe care le are Vâlcov, Dragnea a negat.

Deputatul Cristian Rizea, președinte interimar al PSD sector 5, s-a arătat convins de nevinovăția lui Darius Vâlcov.

"Eu cred în nevinovăția d-lui Vâlcov, e un om onest. Acum că unii vor... poate și datorită faptului că a avut această idee extraordinară cu Codul fiscal și e și inițiatorul. E cel mai important document din ultimii 20 de ani. Nu vreau să mă pronunț că e un dosar politic sau nu, dar eu am încredere în nevinovăția d-lui Vâlcov și cred că asta se va demonstra în justiție", a spus Rizea.

În opinia sa, demisia lui Darius Vâlcov din funcția de ministru al Finanțelor reprezintă un gest de onoare.

"În primul rând, e un om demn și cu siguranță știam că va face acest gest, la cum îl cunosc. E un gest de onoare făcut de domnia sa", a completat Cristian Rizea.

Citeşte şi: BOMBĂ! Un apropiat al lui BĂSESCU l-a TURNAT pe Darius Valcov

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ