Ce spune omul care a INVENTAT MOBILUL, despre iPhone. O să rămâi MASCĂ

| 02 oct, 12:01

Telefonul mobil a fost văzut cu scepticism de oamenii obișnuiți. Cooper își amintește că a testat primul dispozitiv de acest tip pe străzile new-yorkeze pe 3 aprilie 1973, putând să observe confuzia de pe fețele trecătorilor. Nimeni nu își imagina pe atunci că telefonul mobil, care pe atunci avea aproape un kilogram și jumătate, va ajunge ceea ce e astăzi.

Au trecut 10 ani până când Motorola a reușit să lanseze pe piață produsul Dyna-TAC, primul telefon mobil comercializat, în 1983.

Totuși, „părintele” telefonului mobil vede iPhone-ul, care în momentul de față e în topul preferințelor utilizatorilor, drept plictisitor. Cooper admite, într-un interviu acordat GeekWire că iPhone 6s vine cu îmbunătăţiri, dar spune că acestea nu transformă dispozitivul într-unul „esenţial”.

„Se străduiesc ca la fiecare nouă generaţie să aducă ceva interesant. Este un pic mai mare, are mai mulţi pixeli, mai mulţi megahertzi, dar oamenilor nu le-ar putea păsa mai puţin. Cred că viitorul este în software. Trebuie să găsească modalităţi prin care să facă telefonul un dispozitiv esenţial”, a declarat Cooper.

Martin Cooper crede că încă se poate trăi în ziua de azi fără un smartphone, deoarece acesta nu include servicii fără de care „mori dacă nu le ai”. „Un gadget care te avertizează că vei suferi un atac de cord este esenţial. Vom ajunge în acea fază cu smartphone-urile”, explică Martin Cooper. Fostul inginer crede că realitatea virtuală va juca un rol important în industria computerelor în viitor.

De asemenea, încă un punct evidențiat vizează realitatea virtuală. Fostul inginer crede că acest domeniu avansează mult mai repede decât au făcut-o smartphone-urile în ultimii ani, iar aici nu îl putem contrazice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 oct, 14:10
MARIA
Extra lucru la domiciliu! Acum se stie: suntem numarul unu pe piata ofertelor de lucru la domiciliu! Suntem cei mai cautati si cei mai prezenti! Pentru ca suntem seriosi! Si inca mai avem nevoie de colaboratori foarte seriosi! Va asiguram toate conditiile pentru a castiga bani: instruire gratuita, contract de comision, echipa dinamica. Cereti acum informatii la adresa de email: [email protected]
03 oct, 12:48
Calin
Program rapid cu castiguri la domiciliu!
Program rapid cu câștiguri la domiciliu! Suntem numărul 1 acum în România! Succesul nostru i-a convins pe toți candidații că suntem cea mai bună alegere! Intră și tu acum în echipa noastră și începe să câștigi bani! îți oferim contract de comision, instruire de excepție și gratuită, îndrumare pas cu pas. Pentru mai multe informații, trimiteți textul “INFO” la adresa de email: [email protected]
02 oct, 19:35
sorin
Program rapid cu castiguri la domiciliu!
Program rapid cu castiguri la domiciliu! Suntem numarul 1 acum in Romania! Succesul nostru i-a convins pe toti candidatii ca suntem cea mai buna alegere! Intra si tu acum in echipa noastra si incepe sa castigi bani! Iti oferim contract de comision, instruire de exceptie si gratuita, indrumare pas cu pas. Pentru a afla mai multe, cauta-ne la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ