Ce va face PNL după declaraţiile lui Roşca Stănescu referitoare la Traian Băsescu

| 07 noi, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, în această seară, că priveşte cu "reţinere" afirmaţiile senatorului liberal Sorin Roşca Stănescu cu privire la preşedintele Traian Băsescu, însă a punctat că în cadrul grupului senatorial al liberalilor va avea loc o discuţie cu acesta şi dacă există "elemente serioase" ar trebui făcută o comisie parlamentară.

"Dacă nu la sfârşitul acestei săptămâni, cu siguranţă la începutul săptămânii viitoare vom avea o discuţie şi în grupul parlamentar cu Sorin Roşca Stănescu pentru a vedea dacă există elemente serioase legate de aceste lucruri pentru că atunci ar trebui să facem, ştiu eu, o comisie parlamentară, ceva. Vom vedea şi care este reacţia autorităţilor pentru că eu cred că în faţa unor asemenea afirmaţii de o asemenea concreteţe cineva trebuie să pună mână şi să vadă despre ce este vorba şi într-un termen rezonabil să spună: sunt nişte făcături, sunt nişte falsuri, sunt nişte aberaţii sau sunt nişte indicii pe urma cărora mergem, să vedem ce facem", a declarat Antonescu, la o emisiune TV, citat de Mediafax.

El a precizat că priveşte cu reţinere afirmaţiile lui Sorin Roşca Stănescu. "Nu m-aţi văzut sărind şi denunţând nici pe dl Băsescu, nici pe alţii. Privesc cu reţinere pentru că afirmaţiile sunt de o gravitate maximă şi mi se pare că reacţia normală este reţinere, dar nu mă fac, pe de altă parte, că nu le-am auzit", a arătat Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu îl acuză pe senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu de fals şi susţine că dacă acesta are dreptate, atunci el se va duce "cu conştiinţa împăcată alături de înalt preasinucisul Adrian Năstase".

"Dacă Sorin Roşca Stănescu are dreptate, eu mă duc cu plăcere şi cu conştiinţa împăcată alături de înalt preasinucisul Adrian Năstase, dar dacă nu, ar trebui să se ducă el. Am să vă arăt ce înseamnă un mincinos prost: a lansat aceste ordine de plată care sunt nişte falsuri. Aici spune data în care s-au virat un milion de dolari în contul Alianţei DA, trece şi contul (...), numai că este aşa de prost încât nu duce falsul până la capăt şi lasă contul cu terminaţia ROL. Deci, într-un cont de lei nu poţi să virezi niciodată dolari. Deci, un fals incomplet. Şi la fel este pe toate cele aşa zise şapte miliarde de dolari", a declarat joi Băsescu, arătând jurnaliştilor şi nişte ordine de plată la care făcea referire senatorul liberal. 

Senatorul Sorin Roşca Stănescu a acuzat, miercuri, faptul că în conturile de campanie ale Alianţei DA ar fi intrat aproximativ 7 milioane de dolari americani, care nu au fost declaraţi în anul următor în Monitorul Oficial, potrivit prevederilor legale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 noi, 2013
El Condor
Viata de ...
Prea multe falsuri, minciuni si schimbari dese de pozitie pentru integritatea unui conducator. Sa fi facut totul cu premeditare, sau la dispozitia altor interese ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ