Cea mai simplă metodă de detoxifiere cu două lucruri ieftine! Rețeta rusească pentru curățarea sângelui

| 16 aug, 16:42

Sângele are nevoie de curățare, pentru ca organismul tău să rămână sănătos. Îți propunem o metodă naturală, inspirată din medicina tradițională rusească, care te va scăpa de toxine.

Specialiștii recomandă această rețetă pentru curățarea sângelui, dar și pentru problemele circulatorii, potrivit goodmorningcenter.com. Este foarte ușor de făcut și nu ai nevoie decât de semințe de floarea soarelui și apă. Semințele de floarea soarelui sunt bogate în vitamine și minerale, mai ales în vitaminele B1 și E. Pe lângă faptul că îți ajută sistemul circulator, sunt benefice pentru tot organismul – păr, ochi, ficat, oase și mușchi, îți scad colesterolul și previn cancerul. Datorită antioxidanților, consumul de semințe ajută și la reducerea inflamației, scrie unica.

Mod de preparare

Pentru această rețetă, ai nevoie de o cană mică de semințe de floarea soarelui și ½ de litru de apă. Toarnă apă fiartă peste semințe și lasă-le să stea două ore, acoperite. Bea, apoi, lichidul obținut în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

De ce să îți cureți sângele?

Sângele are nevoie de detoxificare, pentru a scăpa de substanțele nocive, ciuperci, bacterii și viruși și a avea un organism sănătos. O bună funcționare a ficatului și rinichilor îți menține sângele curat, însă uneori trebuie să apelezi la cure de detoxificare. Nu doar semințele de floarea soarelui te ajută să scapi de toxine. Coriandrul, rădăcina de brusture, ghimbirul sau fructele goji sunt la fel de eficiente pentru asta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ