Ceaiurile care întârzie îmbătrânirea şi bolile de care te feresc

| 31 mar, 2014

Ceaiul verde, cel negru, cel alb şi cel roşu se numără printre băuturile cu cea mai mare concentraţie de antioxidante.

Daca sunt baute cu regularitate, ceaiurile bogate in antioxidanti protejeaza organismul de actiunea nociva a radicalilor liberi, agenti care accelereaza procesul de imbatranire, care ataca celulele si care afecteaza functiile vitale.

Ceaiul verde te fereste de cancer

Ceaiul verde are o actiune antioxidanta de 100 de ori mai mare decat cea a vitaminei C si de 25 de ori mai mare decat cea a vitaminei E. Consumul regulat de ceai verde reduce semnificativ riscul de aparitie a cancerului .In plus, acest remediu incetineste procesele de imbatranire a organismului

Cel negru scade colesterolul

Similar cafelei, acest tip de ceai este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru reducerea nivelului colesterolului.Specialistii spun ca acest tip de ceai are efecte benefice si in caz de probleme renale, digestive sau cardiace. Daca este baut dupa masa, ceaiul negru previne indigestiile si balonarea.

 

Continuarea pe Lyla.ro

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ