CEC Bank începe, la anul, plata despăgubirilor pentru persoanele deposedate în perioada comunistă

| 11 dec, 2013

CEC Bank începe plata despăgubirilor pentru persoanele deposedate abuziv în perioada regimului comunist la 1 ianuarie 2014 prin toate unităţile teritoriale.

"CEC Bank a încheiat cu Ministerul Finanţelor Publice Convenţia pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 165/ 2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România", se arată într-un comunicat de presă al CEC Bank, citat de Agerpres.

Plata sumelor către beneficiari se va efectua în baza actului de identitate valabil şi a titlului de plată primit de aceştia de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor.

"Aceasta nu este prima acţiune de despăgubire derulată cu succes de către bancă. Începând cu anul 2008 şi până în prezent, CEC Bank a susţinut procesul de despăgubire a peste 30.000 de deponenţi cu sume în valoare de aproximativ 700 milioane de lei, în baza OUG nr. 156/ 2007 privind despăgubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C. - S.A. în vederea achiziţionării de autoturisme", a declarat Radu Graţian Ghetea, preşedintele CEC Bank.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 dec, 2013
cotea
Cand se dau despagubiri pentru obligatiunile CEC?
Astept de 20 de ani sa primesc contravaloarea actualizata a obligatiunilor CEC

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ