Radu Gheţea şi Daniel Chiţoiu vor fi audiaţi din nou, luni, la Senat

| 11 dec, 2013

Preşedintele CEC Bank, Radu Graţian Gheţea, şi ministrul de Finanţe, Daniel Chiţoiu, au fost invitaţi din nou, luni, de data aceasta împreună, la audieri în Comisia de buget-finanţe a Senatului care anchetează activitatea CEC, arată Mediafax.

tele Comisiei de buget-finanţe, Cosmin Nicula, a declarat, miercuri, după cea de-a doua audiere a lui Radu Gheţea, că preşedintele CEC a invocat din nou legea privind secretul bancar, în cazul unor informaţii solicitate de comisie.

"Şi noi am invocat acele documente de confidenţialitate. Eu, având (certificat - n.r.) ORNISS, am putut să solicit aceste date. Au fost unele informaţii pe care le-am solicitat şi la care s-a invocat acest secret bancar", a spus Nicula.

În urma acestor evoluţii, s-a prelungit programul de lucru al comisiei, astfel că luni va avea loc o nouă audiere, de data aceasta atât cu Radu Gheţea cât şi cu ministrul Daniel Chiţoiu.

"Luni, la ora 12.00, amândoi, şi preşedintele CEC şi ministrul Finanţelor, vor participa la audieri, în acelaşi timp", a mai spus Cosmin Nicula.

Preşedintele CEC Bank, Radu Graţian Gheţea, s-a prezentat, miercuri, la cea de-a doua întâlnire cu membrii Comisiei de buget-finanţe din Senat care anchetează activitatea managerială a băncii, senatorii semnând un acord de confidenţialitate înainte de şedinţă.

Nicula a anunţat, marţi, după audierea board-ului CEC, că a solicitat băncii lista tuturor creditelor agricole acordate persoanelor fizice şi juridice, în 2012 şi 2013.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ