Cele mai NOROCOASE zodii în DRAGOSTE în 2016

| 31 dec, 11:42

Pentru trei zodii, Anul 2016 are promisiuni incredibile in materie de iubire, romantism si erotism.

TAUR. Anul 2016 va fi unul fulminant pentru persoanele nascute in Zodia Taur. Au fost cativa ani in care Saturn a invalmasit bine de tot viata ta sentimentala si te-ai simtit poate, prinsa/a intr-o situatie fara sens. Sentimentul de disolutie in dragoste parea imposibil de depasit si toate eforturile pe care le faceai in aceasta zona pareau sa duca spre nicaieri.

Dar anul acesta, totul se schimba, iar viata ta amoroasa calatoreste spre lumi la care poate, nu mai sperai. Da, pentru persoanele nascute in Zodia Taur, Anul 2016 va fi un an al iubirii.

PEŞTI. Influenta lui Neptun asupra zodiei Pesti aduce atat de mult romantism in viata ta, anul acesta! Atat de mult cum nu ai mai simtit niciodata in viata aceasta. Iata, aceasta este promisiunea de iubire pe care Anul 2016 o face persoanelor nascute in Zodia Pesti.

In 2016 vei avea parte de noi si noi experiente in materie de iubire. Si nu doar atat; vei cunoaste si oameni deosebiti care te vor inspira si te vor face sa evoluezi.

Anul acesta va fi nu doar despre experiente romantice, ci despre dragoste adevarata, conexiuni autentice care te vor ajuta si in ceea ce priveste latura ta creativa si visatoare. Dragostea lumineaza parcursul tau in anul 2016, precum o raza de lumina infinita si iti promite o perioada a vietii de neuitat.

LEU. Cand iubesc, persoanele din Zodia Leu o fac autentic. Ceea ce isi doreste o persoana nascuta in aceasta zodie, este ca o relatie sa dureze pentru totdeauna, chiar daca uneori nu functioneaza. Dar in anul 2016, aceeasi adrenalina si dragoste de dragoste va cucereste spiritul. Voi credeti ca orice este posibil in iubire si ca aceasta intr-adevar poate fi fara sfarsit.

Cand Leul pune ochii pe „acel cineva”, pentru el totul devine intens si de neoprit. Ceva nemaipomenit se poate intampla in noul an in materie de iubire, caci jocul astrelor descriu un parcurs incredibil si pentru persoanele din aceasta zodie. Important este sa iti pastrezi calmul si determinarea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ