UPDATE Centrul Institutului Cantacuzino de la Iaşi va fi închis

| 27 sep, 2013

Filiala Institutului Cantacuzino de la Iaşi se va închide, a declarat vineri directorul interimar al institutului, Ovidiu Antal.

UPDATE Ministerul Sănătăţii precizează într-un comunicat de presă că filiala din Iaşi a Institutului Cantacuzino a fost închisă încă din 2010, din cauza  tehnologiilor de fabricaţie învechite.

'Secţia de la Institutul Cantacuzino Iaşi a fost închisă încă din anul 2010 din cauza tehnologiilor de fabricaţie care nu mai sunt acceptate de către Agenţia Naţională a Medicamentului, drept pentru care licenţele de fabricaţie au fost anulate', se arată în comunicatul ministerului, care face referire la informaţii din mass-media despre închiderea, în prezent, a respectivei secţii.

O parte din producţia de la Iaşi ar putea fi transferată anul viitor la Bucureşti.

'Ministerul Sănătăţii va încerca din anul 2014, în limita fondurilor bugetare, să transfere o parte din producţia de la Iaşi la Institutul Cantacuzino Bucureşti, în acest sens fiind necesare o serie de investiţii', informează instituţia.

Directorul interimar al Institutului a declarat că, Consiliul de Administraţie al Institutului Cantacuzino a decis închiderea centrului de la Iaşi.

'Consiliul de Administraţie a decis, s-au prezentat preavizele angajaţilor. În momentul de faţă nu este încă închis. S-au prezentat preavizele angajaţilor şi urmează să se facă procesul de predare-primire', a spus reprezentantul instituţiei.

El a precizat că centrul de la Iaşi îşi oprise producţia de mai mult timp şi toate 'ariile acestuia' erau necorespunzătoare.

'Nu producea de mult timp. Toate ariile erau necorespunzătoare şi nu mai îndeplineau condiţiile. Or, pentru a obţine din nou autorizaţiile, sunt necesare investiţii de milioane de euro'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ