Cerinţa care i-a şocat şi pe medici! Ce a solicitat GABRIEL COTABIŢĂ

| 30 iun, 10:13

Veștile despre Gabi Cotabiță și recuperarea medicală miraculoasă de care se bucură artistul au uimit pe toată lumea, inclusiv pe medici. Încântat de progresele făcute, se pare că, zilele trecute, cântărețul a făcut o cerere către medicii săi curanți care i-a lăsat pe toți muți de uimire.

Mai exact, Gabi Cotabiță și-ar dori să spună”Adio” spitalului în care este internat, sătul să își petreacă timpul pe paturile de acolo. Așa că, pare-se, artistul a cerut să fie tratat în regim ambulatoriu motivând că procedurile de recuperare medicală pe care le urmează nu necesită foarte mult timp petrecut în cabinetele specializate ale spitalului Elias din București,au dezvăluit surse pentru spynews.ro.

Cu toate acestea, medicii l-au sfătuit pe Cotabiță să mai aibă răbdare și să nu plece din spital, susținând că, pentru artist, este mai bine să fie urmărit, zi de zi, de medici în procesul de recuperăre.

Totuși, spun sursele noastre, artistul este la un pas să ceară externarea pe proprie răspundere, el fiind convins că, acasă, alături de cei apropiați, pregresele lui vor fi și mai rapide, iar curând va putea reveni la obiceiurile pe care le avea înainte de accidentul vascular pe care l-a suferi acum aproape două luni.


Internat la spitalul Elias pentru că acolo este una dintre cele mai bune clinici de recuperare medicală și pentru că acupuncturiștii de acolo sunt foarte capabil, Gabriel Cotabiță beneficiază de un tratament complex de fizioterapie cu unul dintre cele mai performante aparate din domeniu.

 

Citeşte şi: Cum e STIMULAT creierul lui Cotabiţă: ce vor să recupereze medicii

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ