GABRIEL COTABIŢĂ, aproape de EXTERNARE! Ce trebuie să facă ARTISTUL

| 10 iul, 16:07

Gabriel Cotabiţă este tot mai aproape de externare. La trei luni de la internarea în spital, starea de sănătate a îndrăgitului cântăreţ are o evoluţie miraculoasă aşa că medicii se pregătesc să-l lase cât mai curând acasă.

Cotabiţă mai are de luptat însă şi cu insomniile provocate de leziunile de pe creier. Nici după externare recuperarea nu va fi uşoară. 

Va trebui să meargă periodic şi la Spitalul Floreasca pentru a-i fi verificat şi reglat defibrilatorul cardiac ce i-a fost montat de specialişti. 

Gabriel Cotabiţă a fost transferat la de la Spitalul Floreasca din Capitală la spitalul Elias, după ce i-a fost montat un defibrilator cardiac.

Pentru ca aparatul să funcţioneze la parametri normali, cântăreţul trebuie ţinut sub observaţie şi de specialiştii care s-au îngrijit de el până a ieşit din comă.

Citeste si: Lovitură DURĂ pentru Gabriel Cotabiţă. Ce spun medicii despre VIAŢA SEXUALĂ a artistului

Astfel, artistul va trebui să se întoarcă la Floreasca periodic pentru a i se "încărca bateriile". susţin jurnaliştii de la cancan.ro.

Apropiaţii, citaţi de wowbiz.ro, spun că artistul mai are încă pierderi de memorie și, de multe ori când comunică, nu prea este conectat la realitate pentru că nu doarme liniştit noaptea.

"Gabi are o stare bună și doctorii au făcut minuni în cazul lui. Însă, în anumite situații, ai senzația că este foarte obosit, de parca nu ar fi dormit câteva zile. Are privirea aceea suferindă și nu scoate cuvintele rapid. În schimb, nu și-a pierdut simțul critic și ironiile, nu are tulburări de vorbire și recunoaște pe toată lumea. Abia așteaptă să ajungă acasă și să se reapuce de muzică", spune un apropiat a lui Gabriel Cotabiţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ