Veste INCREDIBILĂ: GABRIEL COTABIŢĂ merge singur. Cântăreţul, TRANSFERAT la Spitalul Elias

| 16 iun, 08:59

După două săptămâni de când a ieşit din comă, Gabriel Cotabiţă este pregătit de medici pentru o nouă intervenţie chirurgicală, potrivit unour surse de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde artistul este internat. Cântăreţul se pare că are nevoie de un dispozitiv cardiac, scriu jurnaliştii de la Libertatea. Artistul urmeaza sa fie transferat la Spitalul Elias pentru recuperare.

"Are nevoie de un defibrilator cardiac. Este o intervenţie uşoară, dar pentru care pacientul trebuie să fie stabilizat şi să poată suporta o operaţie de implantare a dispozitivului. Se montează sub piele, în zona toracică şi îl va purta toată viaţa", afirmă sursele medicale.

Dispozitivul respectiv emite impulsuri către inimă şi îi reglează bătăile.

Dacă artistul ar fi avut un astfel de implant, accidentul din 8 mai ar fi putut fi evitat. Gabriel Cotabiţă a fost găsit căzut inconştient într-o sală de sport, el suferind un stop cardio-respirator.

Dacă în urmă cu o lună de zile medicii nu-i dădeau prea multe şanse de supravietuire, acum, speranţele de vindecare sunt mari. Artistul respiră singur, poate merge şi poate mânca. Îşi recunoaşte prietenii şi familia şi primeşte des vizite, uimind pe toată lumea cu progresele pe care le face după ce a stat în comă o lună.

 

Citeşte şi: INCREDIBIL! Când va reveni GABRIEL COTABIŢĂ pe scenă. Medicii spun că artistul are o putere extraordinară de recuperare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ