Chinezul care trăieşte cu inima în abdomen FOTO

| 29 noi, 2013

Un frizer chinez de 24 de ani care are s-a născut cu inima în abdomen are nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală pentru această problemă pe care o are din naştere, scrie Daily Mail.

Ho Zhiliang s-a născut cu sindrom congenital de expunere cardiacă –o malformaţie care ucide mai mult de 90 % dintre pacienţi la naştere sau la scurt timp după aceea.

Părinţii lui Ho Zhiliang au fost avetizaţi încă din prima zi că fiul lor nu va supravieţui. Totuşi, copilul nu a ajuns la maturitate. După ce a terminat şcoala, băiatul a devenit frizer . La începutul acestui an, a citit despre un alt caz similar cu al lui, al unui om ce trăia la Wuhan şi care a fost operat pentru ca inima să-i fie pusă în piept.

De atunci, Ho Zhiliang a renunţat la job şi s-a mutat la Wuhan, în speranţa că medicii îl vor opera şi pe el. Doctorii de aici caută în prezent o soluţie pentru a-l ajuta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ