Chirurgii sud-coreeni ŞOCHEAZĂ: îi fac pe pacienţi să fie de nerecunoscut FOTO

| 18 apr, 2014

Chirurgii plasticieni din Coreea de Sud ar putea fi numiti cei mai buni din lume in domeniul lor, avand in vedere ca pacientii care trec prin mainile lor sunt atat de schimbati, incat nu mai seamana cu pozele din acte.

Operatiile lor sunt atat de reusite, incat oameni din state asiatice precum China si Japonia merg in Coreea de Sud special pentru astfel de interventii, transmite Oddity Central.

Totusi, atunci cand vine vorba sa se intoarca in tarile lor de bastina, pacientii intampina probleme la controalele vamale deoarece sunt foarte schimbati.



Astfel, o operatie estetica la nas sau la pometi, realizata in Coreea de Sud, ii poate face pe oameni sa arate complet diferit de fotografiile din actul de identitate sau din pasaport.

Din fericire, clinicile coreene au gasit o solutie si la aceasta problema, astfel ca au inceput sa elibereze "certificate de chirurgie estetica" la cerere. Aceste certificate includ seria din pasaportul pacientului, durata sederii in Coreea de Sud, numele, locul si stampila spitalului in care s-a realizat operatia.

Certificatele pot fi folosite pentru a-i convinge pe controlorii vamali ca nu sunt imigranti si ca se intorc in tara.



Recent, 23 de chinezoaice au fost retinute de Serviciul chinez de Imigrari, deoarece nu semanau cu fotografiile lor din acte. Femeile aveau intre 36 si 54 de ani si prezentau ochi si nasuri mai mari in pozele din acte si aveau pometi mai subtiri in realitate. Ulterior, vamesii au analizat fiecare femeie in parte si s-au uitat la elementele fetei care nu au fost modificate si, in cele din urma, ele au fost eliberate.

In 2011, circa 2.500 de cetateni de peste hotare au vizitat Coreea de Sud pentru a-si face operatii estetice. In 2013, numarul lor a crescut la 25.176, iar majoritatea a fost reprezentata de cetateni chinezi.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ