Cifra de afaceri a E.ON România a crescut cu 20% în 2012

| 29 mai, 2013

Cifra de afaceri consolidată a grupului de companii E.ON în România s-a situat, în anul 2012, la 5,2 miliarde lei (circa 1,18 miliarde de euro), în creştere cu 20% faţă de 2011, potrivit datelor prezentate miercuri, într-o conferinţă de presă, de Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România.

"Volumele de gaze naturale şi electricitate comercializate anul trecut s-au situat la circa 34 TWh, în uşoară creştere faţă de 2011. Previziunile pentru acest an privind cifra de afaceri sunt de uşoară scădere faţă de 2012, în condiţiile în care se estimează că volumele electricităţii comercializate se vor situa la nivelul din anul anterior, în vreme ce în privinţa volumelor de gaze este previzionată o diminuare", au spus reprezentanţi companiei.

Grupul E.ON în România este activ pe piaţa de energie locală în domeniile furnizării şi distribuţiei de gaze naturale şi energie electrică, deservind circa 3 milioane de clienţi. Aria de activitate a companiilor E.ON acoperă 20 de judeţe în partea de nord a ţării. Compania platformă, E.ON România, deţine un pachet de 51% din acţiuni la fiecare din companiile E.ON Energie România, E.ON Gaz Distribuţie şi E.ON Moldova Distribuţie.

Tag-uri: E.ON, profit E.ON
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ