Cinci oameni naufragiati pe o insula, salvati dupa ce au scris un mesaj de S.O.S, cu litere uriase, pe nisip

| 23 apr, 2014

Trei barbati si doua femei au naufragiat pe o insula, dupa ce ancora barcii in care se aflau s-a stricat. Cei cinci au fost salvati de o echipa de interventie, dupa ce mesajul S.O.S scris de acestia pe nisip a fost observat din elicopter.

Cinci oameni au ajuns pe o insula stancoasa din Australia, dupa ce ancora barcii in care se aflau s-a stricat si ambarcatiunea a fost purtata de valuri in larg.

Grupul era format din trei barbati si doua femei. Cei cinci s-au gandit ca vor avea sanse mai mari sa fie salvati in timp util daca vor scrie “S.O.S” cu litere uriase, pe nisip.

Una dintre cele cinci persoane, Lyn Forbes-Smith, a povestit despre groaza prin care a trecut. Aceasta spune ca se impacasera cu ideea ca vor petrece noaptea pe insula, dar ca erau increzatori ca cei de acasa vor da alarma, in momentul in care vor vedea ca nu se mai intorc.

“Aveam incaltamintea potrivita, din fericire, dar nu aveam mancare, apa, ori palarii. Ne-am orientat sa gasim cel mai inalt teren, dar si un loc cu cat mai multe stanci, unde sa putem ramane laolalta si, in acelasi timp, feriti de vant”, spune femeia, citata de Daily Mail.

Politia de coasta din Queensland s-a sesizat in momentul cand a descoperit barca abandonata. Elicopterul trimis in cautare a zarit mesajul de salvare scris in nisip, iar cei cinci au putut fi salvati.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ