Cine este SOȚIA lui Klaus Iohannis? FOTO

| 14 noi, 2014

De la Nina Iliescu încoace, soțiile președinților au stat mereu sub semnul discreției. Același lucru se întâmplă și cu viitoarele posibile prime doamne. Dacă pe Daciana, soția lui Victor Ponta, românii o cunosc datorită carierei sale politice, despre Carmen Iohannis, soția candidatului ACL, nu prea știe nimeni nimic.

Împlinirea a 25 de ani de la căsătoria cu prezidenţiabilul Alianţei Creştin- Liberale a prins-o pe Carmen Iohannis în plină campanie electorală, alături de soţul său, scrie EVZ.ro

Mai mult, chiar când împlinea 54 de ani, tot doamna Iohannis i-a făcut un cadou inedit soţului, unul care a intrat direct în urna de vot, pentru că ziua sa de naştere a coincis cu primul tur al alegerilor prezidenţiale. În schimb, a primit un buchet de flori, la ieşirea din secţia de votare.

Carmen Iohannis nu are pagină de Facebook, nu are blog şi, exceptând câteva declaraţii de presă, nu pare dornică să dea interviuri presei.

Fără voia ei, soția candidatului ACL pentru cea mai înaltă funcție în stat a ajuns personaj în autobiografia scrisă de către Klaus Iohannis.

Cei doi s-au cunoscut când aveau 22 de ani, pe vremea studenţiei, prin intermediul unor prieteni sibieni şi s-au căsătorit şapte ani mai târziu. ”Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac şi se înţeleg, restul devine irelevant”, povesteşte soţul. De altfel, liderul liberal a susţinut că ea este motivul pentru care a decis să rămână în România, în vreme ce părinţii şi sora sa au emigrat în Germania, în anii '90. Cei doi nu au copii, dar, așa cum mărturisește chiar Klaus Iohannis, Carmen este cel mai bun consilier al său.

Iohannis şi soţia sa au trecut şi printr-o perioadă de rivalitate, desigur simbolică. Amândoi fiind profesori, au ajuns să predea la licee rivale: Klaus Iohannis la Liceul Samuel Brukenthal, ea la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, ca profesoară de limba engleză.

Printre pasiunile lui Carmen Iohannis se numără teatrul gastronomia franceză şi moda. Ea este atrasă de creatorii de modă francezi şi, în prezent, încearcă să şi înveţe limba franceză. Apreciază şi cultura britanică, dar detestă gastronomia englezilor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ