Cine va fi noul ministru de Finanţe. Întâlnire PONTA-IOHANNIS, la Cotroceni

| 20 mar, 09:47

Victor Ponta trebuie să facă o nouă propunere pentru postul de ministru al Finanţelor, după demisia lui Darius Vâlcov. La Cotroceni va avea loc, vineri, o întâlnire între premier și președintele Klaus Iohannis, în care vor fi discutate variantele pentru acest minister.

Victor Ponta i-a semnat, joi, demisia lui Darius Vâlcov de la şefia Finanţelor, după ce DNA a cerut aviz de la Senat pentru reţinerea şi arestarea ministrului.

Victor Ponta va trebui să facă o nouă nominalizare, iar preşedintele Klaus Iohannis să facă numirea, dar şi să semneze decretul de eliberare din funcţie a lui Vâlcov.

După ce se va întoarce de la Bruxelles, şeful statului se va întâlni, vineri, la Cotroceni, cu Victor Ponta pentru a discuta nominalizarea si acceptarea unui nou ministru de finante.

Premierul Ponta are mai multe variante de nume: VIOREL ȘTEFAN, președintele Comisiei de Buget-Finanțe din Camera Deputaților, CRISTIAN POPA, fost viceguvernator BNR, şi IOANA PETRESCU, fost ministru de Finanțe şi consilier al premierului Victor Ponta pe probleme economice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mar, 10:56
cantautor
eu doresc sa fie ministru de finante,Socol
consilierul lui Ponta
este ca un copil pentru Hrebenciuc si ca un tata pentru Hrebenciuc JR
deci este si specialist in retrocedari
are sotia la ASF,tot specialista..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ