Românii se RĂSCOALĂ împotriva lui Klaus Iohannis! Care este motivul

| 22 mar, 17:47

Românii sunt foarte supărați pe președintele Iohannis, care a refuzat să promulge legea prin care martirul Avram Iancu era declarat Erou Național.

Astfel, pe Facebook a început o campanie de mobilizare împotriva lui președintele Klaus Iohannis și anunță că pe 26 martie se va organiza un protest în fața Palatului Prezidențial pentru apărarea demnității lui Avram Iancu, informează libertatea.ro.

"Avram Iancu este un simbol naţional, nu poate fi jefuit de nimeni, Dumnezeu i-a dat sacralitate şi spirit universal, iar Crăişorul i-a dat naţiunii sale iubite şi sfinte, fiinţă istorică. Îl acuz pe preşedintele României, Klaus Iohannis, de umilirea publică a personalităţii postume şi a memoriei lui Avram Iancu, de crimă morală împotriva patriotismului model al Crăişorului. Cer Memorandum pentru recunoaşterea Eroului din Apuseni, ca Martir şi Erou al Naţiunii Române." afirmă Laurian Stănchescu, unul dintre inițiatorii protestului.

Citeşte şi: Carmen Iohannis, elogiu surpriză: “Se poartă ca o femeie pe picioarele ei". Ce trebuie să facă prima doamnă

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 mar, 20:38
olteanu danut
PSIHOLOGIE
Va rog sa-l intrebati pe ing.murgu dumitru din Comnesti Bc.,ce stie despre Olteanu Danut din Comanesti?
23 mar, 02:53
Argus
ce-i aici?
asta e oficiosul penalilor? vad ca cel mai balacarit aici e Klaus. Pai el ne-a furat 25 de ani ? auzi SOV il ataca dur fiva-ar jigodia.
22 mar, 23:05
apolitic
Dupa toate "ispravile "comise intr-un timp relativ scurt de la investire,"marele" Iohannis tinde sa devina deja o mare dezamagire pentru cei care l-au votat.
23 mar, 04:45
Ana
Daca era ungur sau sas, altfel statea treaba, asa ca i se filfiie de Memorandumul romanilor, sa fim seriosi. Nu vedeti cum este in cardasie cu Vasile Blaga si ce tantosi umbla ei doi,fara jena.Ce mai ramane de spus..... ii este dator lui Vasile Blaga pentru sustinerea din Campania prezidentiala, vrea sa rastoarne guvernul Ponta desi nu are ce sa-i reproseze, il mina bine din urma PDL-ul Predoiu si Blaga. Daca si fonfanitul si sisiitul de Predoiu este bun de Prim ministru atunci sa faca bine Johannis sa-si aduca de acasa de la el guvernul si sa-l instaleze. Auzi acolo, vreau guvernul meu! Nu zau, oare nu glumesti, poporul asta stie cine sint PDL si PNL = Basescu. Lasa-o mai moale Mr.President,ca pute. Sa nu vrea acest popor sa te schimbe pe tine, ca nu te vad in clar pirindu-ne prin strainataturi pe unde mergi ca very schimbarea guvernului Ponta. Romania poate o sa vrea schimbarea ta, orice este posibil.Am rabdat destul, gata cu circul.
22 mar, 19:40
Pictor Uiorel Vonta
Vai mama noastra
Ca de obicei, romanii se rascoala ca fraierii, Constitutia nu permite sa dai o lege pt o singura persoana sau un grup restrans

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ