IOHANNIS, urmărit de ghinion. Două INCIDENTE de la Bruxelles care l-au enervat pe Președinte

| 20 mar, 16:50

După ce unul din jurnaliștii care l-au însoțit pe Klaus Iohannis la Consiliul European de la Bruxelles, a precizat că i s-a părut complet neserios ca Președintele să fie însoțit de soția sa, Carmen Iohannis, se pare că vizita de lucru a șefului statului la Bruxelles s-a încheiat într-o notă negativă.

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat, vineri, concluziile reuniunii Consiliului European de primavară, unde s-au purtat discuții și negocieri despre crearea unei Uniuni Energetice a Europei.

Totuși, conferința de presă organizată de Iohannis la finalul lucrărilor Consiliului a fost marcată de două incidente minore care au părut că l-au deranjat pe șeful statului.

În primă fază, Iohannis s-a arătat deranjat de faptul că în timpul conferinței de presă a pornit, din senin, un televizor. Apoi, al doilea moment care a părut că l-a enervat pe Președinte a fost acela când a început să sune telefonul unui jurnalist.  În semn de protest, Iohannis a tăcut pentru mai bine de 2 minute, după care și-a început discurusul.

Citeşte şi: Ce a susținut Klaus Iohannis la Bruxelles

 

Aceste două incidente minore au fost relatate și de jurnalistul hotnews.ro, Dan Tapalagă. Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, ziaristul hotnews.ro a povestit cum Iohannis ” a tăcut din nou! De două ori chiar.”

”Momente de senzatie in conferinta de presa tinuta de Klaus Iohannis la finalul Consiliului European. Presedintele a tacut din nou! De doua ori chiar. O data cand a pornit un televizor din senin in sala de conferinta. A urmarit fara sa scoata un cuvant cum Sorin Miscoci butona de zor televizorul incercand sa-l opreasca. A zambit recunoscator cand l-a stins. A doua oara cand a tacut remarcabil a fost cand a inceput sa-i sune telefonul ziaristului Cristian Unteanu aflat in primul rand. A zambit la fel de frumos cand a reusit dupa cateva secunde sa opreasca soneria. Cam asta a fost tot in cele cinci minute de bla-bla-uri, fara intrebari. Doua taceri senzationale plus inca una adanca la sfarsit cand a refuzat intrebari de la jurnalisti.”, a precizat Dan Tapalagă pe pagina sa de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ