Klaus Iohannis este acuzat de încălcarea Constituţiei

| 23 mar, 10:53

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, sustine ca seful statului Klaus Iohannis incalca prevederile constitutionale cand spune ca isi doreste schimbarea Guvernului Ponta.

"In ceea ce priveste dorinta lui Iohannis de a schimba guvernul, cred ca greseste pentru ca iese din Constitutie. Daca spui in Romania ca vreau sa dau guvernul jos si sa pun guvernul meu, spui in strainatate si la presa straina, nu cred ca este in regula. Mai ales in conjunctura actuala, cand Romania are nevoie de stabilitate si sa arate ca este stabilitate in Romania", a spus Dragnea, intr-o emisiune TV, citat de ziare.com.

Cat despre sansele pe care le are PNL sa dea jos guvernul prin motiune de cenzura, liderul social-democrat spune ca majoritatea este solida.

"Ca si putinta, nu cred ca sunt sanse mari. Majoritatea e stabila, Tariceanu, Constantin si Oprea au afirmat clar ca sustin actuala coalitie si nu cred ca vor fi sanse ca o eventuala motiune sa treaca", a mai spus Dragnea.

Citeşte şi: Senatorii decid luni când se va vota în cazul lui Dan Şova. Ce au decis membrii PSD în acest caz

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mar, 12:46
MARIA
Oferta anului,doar aici si acum!
Oferim seriozitate maxima celor ce vor sa castige bani! Oferta este valabila pentru toate localitatile tarii.Nu este necesara experienta! Oferim instruire gratuita sub forma de Lectii pe email.Dorim sa colaboram cu persoane serioase si extrem de perseverente ,pentru promovarea unui poiect deosebit, ce vizeaza piata americana a cartilor electronice Munca se presteaza la domiciliu, pe calculator conectat la Internet, cu orar la alegere iar plata este garantata prin contract legal. Detalii, dupa ce trimiteti textul" info " la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ