Ion Iliescu, OUT? Ce mutare INCREDIBILĂ i se pregăteşte în culise fostului preşedinte

| 22 mar, 16:47

Surse social-democrate sustin ca exista intentia eliminarii din viitorul Statut al partidului a functiei de presedinte de onoare al PSD, functie detinuta fara intrerupere, din 2006 si pana in prezent, de catre fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit surselor citate, masura este sustinuta de presedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, insa propunerea va fi facuta oficial de catre una-doua organizatii judetene ale PSD.

Întrebat dacă Ion Iliescu rămâne preşedinte de onoare al PSD, Liviu Dragnea a arătat că în statut nu există 'numele Ion Iliescu' si ca fostul presedinte 'n-are nevoie de statut'.

'Ion Iliescu n-are nevoie de statut ca să rămână preşedintele fondator al partidului şi preşedintele de onoare. De ce să nu rămână? Bineînţeles', a declarat, recent, Liviu Dragnea.

La precedentul Congres PSD din 2013, presedintele partidului, Victor Ponta, spunea ca ii revine 'placerea' sa-l propuna pe Ion Iliescu in functia de presedinte de onoare si ca PSD-istii vor introduce in Statut sintagma 'Iliescu - presedinte de onoare'.

Citeste si: DEZAMĂGIRE în tabăra susţinătorilor lui BĂSESCU: "Am fost nişte PROŞTI când l-am apărat"

"Avem o prevedere în statut şi îmi revine mie plăcerea ca, de fiecare dată - şi sper că mult timp de acum încolo, să propun desemnarea preşedintelui de onoare al partidului în persoana lui Ion Iliescu. O să punem în statut - Iliescu preşedinte de onoare", declara Victor Ponta in fata Congresului PSD.

Ion Iliescu declara inaintea Congresului PSD din 2010, in care Victor Ponta a fost ales presedintele partidului, că nu este interesat ca funcţia sa să fie menţinută în Statutul partidului.

"Eu nu sunt neapărat interesat să mă exprim pentru menţinerea măcar a acestei funcţii. Este o chestiune la care eu personal nu ţin foarte mult. Ea a fost introdusă la congresul anterior din anumite considerente conjuncturale, altminteri personal nu ţin foarte mult la această chestiune. Eu nu ţin neapărat la această prezenţă în Statut", a explicat Iliescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mar, 19:53
INFORMATZII
......aaaaaiiiiiiii !!!! ....futã unu' dumñezo' mormântu' lu' iliescu.....pardon : ilici'escu si mormântu' mamii lui care l'o avortat...........nu moare de moarte bunã acest "personaj" abject.....futã dracu mama lui care l'o fãtat si l'o pus "presedinte de onoare" la abjectu' ponta....dupã ce-o distrus ROMÂNIA....BLESTEMAT FIE NUMELE LUI ÎN SFÂNTA ZI DE PASTI..............dacã ponta în 48 de ore nu "spalã" jungheru' pânã la plãsele în beregata si în plãmânii lu' ili'escu......apu' acel jungher va fi spãlat în beregata lu' ponta si în familia lui abjectã ......ESTE SCRIS ........AMIN....ÎN VECI DE VECI........faptele lor abjecte trebuie spãlate în sângele lor ....AMIN........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ