Atac DUR la ALINA GORGHIU. Ponta:"... îşi punele poalele în cap"

| 23 mar, 17:17

Premierul Victor Ponta a atacat-o pe Alina Gorghiu dupa ce aceasta i-a transmis o scrisoare deschisa prin care ii cerea ca parlamentarii sa voteze la vedere cererile de arestare ale senatorilor PSD Darius Valcov si Dan Sova.

"N-am citit. Nu am avut nici timp și nici răbdare să văd cu ce mă mai ceartă doamna Gorghiu. Înainte era doamna Udrea cu scandalul, acum este doamna Gorghiu. Eu am treabă ce facem cu codurile, cu sănătatea, cu educația, nu am timp să o ascult pe doamna Gorghiu. Nu stau sa raspund toata ziua la scandal si cui isi mai pune poalele in cap", a spus Ponta, intrebat ce raspuns ii da copresedintelui PNL Alina Gorghiu la scrisoare.

Citeşte şi: Alina Gorghiu, mesaj neîndurător pentru Victor Ponta după Consiliul Naţional al PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mar, 22:39
yehudy
ce risca cineva care a practicat avocatura in mod fraudulos?
23 mar, 18:03
vall
Pacostea
Tarla-i tarla pana moare, dar ce te faci cand e si excroc, hot, mincinos cronic, incapabil dar cu coada sus, impotent da se pretinde macho, tembel care se crede inteligent, tolomac ce-si inchipuie ca e spiritual, etc, etc. Marea nenorocire e ca nenorocitul este premierul Romaniei
23 mar, 19:10
liviuioan
--si PROSTIA- doare uneori
--cand este platita din bani publici . Ludovica ORiBANi--se-ngrijeste de iesirile publice ale SEFUTEI--obisnuita cu POALELE de pe vremea IMPARATULUI VLASOV--a lui TASE avasistul si bancherii de serviciu . Si cum MITRUT era disponibil--mai VALL--pentru documentare--vezi cine este---European Business Enivroment--SRL--IANOS DUMITRU-- s-a trecut la faza pe scrisori smechere-- De ce sa platesti o firma cand specialistul in scrisori--MRU--e tot cu dorsalul in doua luntre si nu face nimic .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ