ANUNŢUL ZILEI! Mircea Geoană: Zilele guvernului Ponta sunt numărate. Ne despart 10 voturi între Putere şi Opoziţie

| 22 mar, 11:32

Alianţa dintre PNL şi partidul lui Mircea Geoană (Partidul Social Românesc - PSRO) vizează preluarea puterii în Parlament în viitorul apropiat. Dacă în PNL mai există păreri diferite în privinţa momentului oportun sau a capacităţii de formare a unei noi majorităţi, Geoană tranşează problema: Guvernul Ponta mai supravieţuieşte cel mult 3 luni, potrivit stiripesurse.ro.

Dacă o nouă majoritatea în Senat părea iminentă în urmă cu aproximtiv o lună, după votul pentru înlocuirea lui Toni Greblă la CCR entuziasmul PNL s-a mai dezumflat. În prezent, potrivit lui Mircea Geoană, diferenţa dintre putere şi opoziţie în Senat este de 10 voturi. "Cred că în următoarea perioadă vom putea avea o majoritate în Senat şi, în scurt timp, şi în Camera Deputaţilor vom urma acelaşi traseu", a declarat preşedintele PSRO, într-un interviu la Pro TV.

Deşi iniţial a ezitat să dea un răspuns clar, în cele din urmă, Mircea Geoană a recunoscut că alianţa PNL-PSRO are un calendar al schimbării Guvernului Ponta., prin moţiune de cenzută. "Speranţa mea e că în actuala sesiune parlamentară (februarie-iunie - n.r.) putem da un nou guvern", a declarat Geoană.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 mar, 15:34
liviuioan
--TU ESTI MIRCEA ?--
Nici nu stii--in ce film joci, dragul nostru -pro--diplo--Si totul se trage de la salatele de papadie ( curu gainii in popor--stie el CRISTOIU ) La salate--TATUCUL-- a trimis si garnitura cu virusi .
22 mar, 13:26
Alexandru Valeriu Pantelimon
Iar se baga in seama prostovanul tradator ; nu intelege ca nu are carisma ,ca e pe inverse si fiecare aparitie publica a lui ii face deservicii . Iar povestea cu guvernul o tot repeta doar va mai insela pe cineva .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ