Gest incredibil al lui CORNELIU DOBRIŢOIU după condamnare

| 23 mar, 18:53

ICCJ a decis să-l condamna la un an de închisoare cu suspendare pe Corneliu Dobrițoiu. Fostul ministru al Apărării s-a autosuspendat din PNL și a mai luat o decizie importantă. Senatorul Dobrițoiu a demisionat din funcţia de preşedinte al Comisiei de apărare.

"Ca urmare a deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, îmi anunț demisia din funcţia de preşedinte al Comisiei pentru Apărare, Ordine publică şi Siguranță Naţionala din Senat.

Consider că se impune un astfel de gest de onoare pentru că nu vreau ca din cauza unei speţe juridice personale să pun presiune pe colegii mei din PNL, partid care mi-a oferit sprijinul său şi m-a desemnat să-l reprezint în funcții înalte de demnitate publică. Voi continua să lupt pentru demonstrarea nevinovăției mele în faţa instanței, convins fiind de impaţialitatea judecătorilor şi a principiilor statului de drept.

Voi rămâne loial PNL şi a politicilor sale, iar la momentul intrării în vigoare a modificărilor statutare, le voi respecta ad-literam”, a declarat senatorul Corneliu Dobriţoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ