ALINA GORGHIU recunoaşte vânătoarea de pesedişti: Am început discuţiile cu toţi parlamentarii, inclusiv din PSD

| 20 mar, 17:41

Chiar dacă PNL a respins din start metoda „traseismului” în vederea formării unei noi majorități parlamentare, copreședintele liberalilor Alina Gorghiu a anunțat că au început discuțiile cu toți parlamentarii, inclusiv ai PSD, privind o reconfigurare a forțelor în Parlament.

"Se discută cu toţi parlamentarii. Din păcate, susţinerea unei noi echipe guvernamentale nu se poate face decât cu parlamentarii în funcţie. Multă lume a zâmbit când, după alegerile prezidenţiale, am spus că PNL îşi doreşte alegeri anticipate, tocmai pentru că vroiam un Parlament care să reflecte voinţa de la urne din acel moment şi care să poată să susţină o formulă pe care electoratul şi-o doreşte la momentul acela. Astăzi se discută cu toţi parlamentarii, se discută inclusiv cu oameni din PSD, de bună credinţă, care au înţeles că a merge în continuare cu o formulă de Executiv cu Ponta înseamnă că se va duce România de râpă. Nu vreau să avansez cifre, ar fi o greşeală să mai anunţăm termenul când vom avea majoritate parlamentară", a explicat Alina Gorghiu.

Totuși, a precizat Gorghiu, PNL nu oferă funcții în Guvern, în schimbul susținerii.

În cadrul unei conferințe de presă susținută la Constanța, Gorghiu a anunțat că odată ce majoritatea parlamentară va fi fost formată, va fi depusă o moțiune de cenzură prin care Guvernul Ponta să cadă.

"Acest moment va veni, îmi doresc să fie mai repede decât mai târziu, tocmai pentru că opinia mea este că Guvernul Ponta este unul toxic, care face rău economiei şi care face rău cetăţenilor din România. Dar în acest moment lucrăm la conturarea majorităţii parlamentare care să susţină acel program de guvernare în baza căruia PNL să vină la Palatul Victoria. Nu pot să avansez şi cred că au greşit şi colegii mei care au avansat termenul de mai, de exemplu. E mai bine să faci şi sunt sigură că, în momentul în care vom avea majoritate şi vom depune moţiunea de cenzură, veţi afla cu toţii că acel moment va fi momentul adevărului", a spus Alina Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mar, 18:16
liviuioan
--NOUA PISTA--
--PE CENTURA POLITICII ROMANESTI---tehnica de manipulare--merge o data de doua ori . Acum--trebuie inventati noi-- GUSA--SANDRU--FRUNZAVERDE --STANISOARA si e multi , vine din umbra virusatii cu rucsacurile in spate , crescuti la curtea --imparatului VLASOV--uite DAVID --e liber si se incearca deturnarea lui IVAN--altul cu --ALMANAHELE TATUCULUI .
20 mar, 20:31
Alexandru Valeriu Pantelimon
Solutia imorala nu e toxica cum n-a fost toxica nici diversiunea m (vezi I. cristoiu) din 16 nov. 2014 . Chiar si in manipularea romanilor este un este o caricatura demagogica aceasta nefericita .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ