Ponta, membrilor PSD: Toți candidații noștri la locale trebuie să fie oameni eficienți, fără pată

| 21 mar, 15:27

Președintele PSD, Victor Ponta, le-a transmis sâmbătă colegilor săi că toți candidații pentru funcțiile de consilieri locali, primari, președinți de consilii județene la alegerile din 2016 trebuie să fie oameni eficienți, dar și fără pată.

"Nu cred că alegerea indirectă a președinților de consilii județene e o soluție mai bună decât alegerea directă. Dimpotrivă, o să rămân tot timpul cu convingerea că un președinte ales direct e mai legitim, și mai puternic și mai eficient. Dar m-am gândit la ceea ce evident se prefigurează — orice președinte de CJ este imediat un om rău, o țintă și vreau să vedem dacă din propriile noastre greșeli, ale celor care susțin acest vot indirect, dacă se va dovedi că am avut noi dreptate. Important este să vă rog pe toți pentru 2016 să vă gândiți foarte bine ca toți candidații noștri să fie oameni buni, oameni eficienți și oameni fără pată. Este o sarcină dificilă în acest an în România, dar sunt convins că făcând acest lucru vom fi din nou partidul și alianța cu cei mai mulți aleși locali", a spus Ponta la Consiliul Național al PSD.

Potrivit acestuia, orice piramidă pleacă de jos în sus. "Dacă avem baza de aleși locali, după aceea vom avea baza pentru parlamentari, pentru guvern și pentru o administrație eficientă. Da, putem câștiga în 2016", a adăugat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ