Daniel Constantin, mesaj frățesc: Ați demonstrat că aveți puterea de a renaște

| 21 mar, 12:41

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat sâmbătă, la lucrările Consiliului Naţional al PSD, că îi asigură pe social-democraţi de sprijinul conservatorilor şi de dorinţa PC de a rămâne loial alianţei de guvernare, potrivit Agerpres.

"Aţi demonstrat, odată cu acest Consiliu Naţional, că acest partid are capacitatea de a renaşte, de a se regenera şi aţi demonstrat că vă respectaţi trecutul, dar că, asemenea PC, priviţi spre viitor. Am vrut să vin azi în faţa dvs. cu un obiectiv foarte clar - să vă asigur că PC este un partid serios şi loial în alianţa de guvernare. Azi, dincolo de alianţe politice, este în interes public, naţional şi chiar european să demonstrăm că această alianţă este cea de care are nevoie România. România are nevoie de stabilitate. (...) Românii au nevoie ca această alianţă să ducă mai departe un proiect care a început în 2012. Am venit să vă asigur că am ales soluţia pe termen lung, şi nu o improvizaţie de moment", a declarat Constantin.

În opinia sa, România are nevoie de un proiect social-liberal iar alianţa de guvernare "oferă acest lucru".

"Este un guvern şi un proiect care au pus accent pe partea socială din această ţară, pe educaţie şi sănătate. În egală măsură, avem obiective extrem de importante - să ne reconectăm la România activă, la cei care se uită mai puţin la televizor, dar merg la muncă (...), la preocupările pe care oamenii le au zi de zi, la tânăra generaţie, care, din păcate, se îndepărtează din ce în ce mai mult de politică", a mai spus Daniel Constantin.

Preşedintele PC a menţionat că alte proiecte majore pentru alianţa de guvernare sunt noul Cod fiscal, revizuirea Constituţiei, legea finanţării partidelor şi Codul electoral.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ