NĂUCITOR! Cui aplică Cristian Preda o directă nimicitoare: ”S vine de la Sadic”

| 21 mar, 12:05

Ideea PSD de a organiza un Consiliu National in locul unui Congres este 'sadica', considera europarlamentarul Cristian Preda, pe blogul său personal.

"E nu doar demagogică, ci de-a dreptul sadică ideea PSD de a organiza, în locul unui congres, un Consiliu Național în care:

- Rovana Plumb e aleasă în locul ocupat pe vremuri de Adrian Năstase condamnat de două ori pentru corupție, deși numele ei apare în dosarul de corupție de la Înalta Curte al deputatului Ion Stan;

- Georgică Severin cere schimbarea codului penal „chiar dacă țipă ambasadele”;

- Olguța Vasilescu profețește că PSD va dispărea, îngropat de denunțuri la DNA;

ATENȚIE, ROMÂNI! ACUZAȚIE dură : ”PSD pregătește un bluf total pentru DIASPORA!”

- Liviu Dragnea tine lecții de istorie, în care social-democrații sunt victimele comuniștilor, explicând că în acest fel poate fi dat uitării faptul că, de când au ajuns la Palatul Victoria, pesediștii au avut în guvern 13 miniștri acuzați de corupție", spune acesta, intr-o postare pe pagina de socializare.

"Colac peste pupăză, Victor Ponta, în loc să-și asume eșecul de la prezidențiale, anunță că vrea la putere până în 2020, fiindcă PSD va avea un statut care-l va despărți de corupți. Insist: în acronimul PSD, dacă D e de la demagogic, poate că S e de la sadic", mai spune europarlamentarul Cristian Preda.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ