Surpriză! Cu cine s-a văzut Oana Mizil în SECRET

| 23 mar, 19:22

Fosta deputată PSD Oana Mizil a venit astăzi la Parlament pentru a se întâlni cu Mircea Geoană, preşedintele viitorului partid PSRO.

Noul partid al lui Mircea Geoană şi-a pus la punct o strategie de colaborare cu PNL şi, cum Marian Vanghelie se află în arest preventiv, la şedinţă a participat ca reprezentant al său, Oana Mizil, iubita edilului de la sectorul 5, potrivit România TV.

Oana Mizil poartă astfel discuţiile pe linie de partid cu Mircea Geoană şi a anunţat că este deja vicepreşedinte al PSRO, un partid în care ”crede, un partid de viitor”.

Oana Mizil le-a declarat jurnaliştilor prezenţi că l-a vizitat pe iubitul său, Marian Vanghelie şi că acesta se simte bine.

”Şi copilul este bine, am văzut astăzi într-o presă de paparazzi că aş avea probleme cu copilul, copilul este foarte bine, creşte, sunt foarte bine. Vanghelie se simte foarte bine, cât de bine se poate simţi acolo, este încrezător într-o justiţie corectă, este încrezător într-o justiţie corectă”, a declarat Oana Mizil.

Magistraţii ICCJ au emis, sâmbătă, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Marian Vanghelie. Edilul a fost dus cu duba în arestul Poliţiei Capitalei.

Procurorii DNA au cerut vineri arestarea preventivă a primarului Marian Vanghelie, după ce joi au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a spus vineri, la intrarea în sediul ICCJ, că are ”un loc în celulă pentru Ponta şi Oprea”.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI ÎN PREMIERĂ: Ce spune VICTOR PONTA despre relaţia pe care a avut-o cu OANA MIZIL, iubita lui VANGHELIE

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mar, 22:36
Iulia Groza
Colaborare
Caut colaboratori pentru publicare anunturi
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati
Cerinte: - calculator
- conexiune internet
- cunostinte minime PC
- rabdare
- seriozitate
- perseverenta
- atentie la detalii
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pt informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de email [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!
In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ