Mircea Geoană, ATAC LA BAIONETĂ la un personaj celebru: “A incercat să cumpere indulgenţă”

| 22 mar, 11:49

Mircea Geoană răspunde învinuirilor aduse de Viorel Hrebenciuc. Zilele trecute a avut loc un nou termen în procesul în care este judecat dosarul 'Mită la PSD', în care sunt judecați Gheorghe Bunea Stancu și Ioan Niculae pentru fapte de corupție în legătură cu campania electorală a PSD din 2009.

Viorel Hrebeniuc, coordonatorul campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană din 2009, a declarat în instanţă că fostul lider PSD ştia de finanţările ilegale.

Dacă iniţial a susţinut doar că, în calitate de candidat, nu s-a ocupat de finanţarea campaniei, Mircea Geoană iese la atac şi ţinteşte credibilitatea denunţătorului său. "Dacă Hrebenciuc, cu reputaţia pe care o are, are o minimă credibilitate, eu mă las de politică. Cred că a încercat să cumpere indulgenţă. Eu zic să se uite lumea la reputaţia lui, la acele dosare cu retrocedările", a declarat Geoană, într-un interviu la Pro TV.

ANUNŢUL ZILEI! Mircea Geoană: Zilele guvernului Ponta sunt numărate. Ne despart 10 voturi între Putere şi Opoziţie

"Nu am avut cunoştinţă sau implicare în vreo formă de finanţare ilegală. Reputaţia e totul pentru mine", a mai precizat Mircea Geoană.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 mar, 13:31
Alexandru Valeriu Pantelimon
Sunteti la egalitate perfecta (=0) in ceea ce priveste credibilitatea si reputatia .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ